Ajattelimpa kirjoittaa kuulumisia :)

Oltiin toissa iltana koirien kanssa Sakun kotona harjoittelemassa toko juttuja. Remu lähinnä sai peuhata ja hyppiä estettä. Tosiaan käytiin toissa päivänä tekemässä itelle semmonen "toko-este" (jos sitä siksi voi sanoa) että siis voi kotonakin harjoitella hyppyä, eikä aina tarvi lähteä kentälle. Remu hyppi innoissaan yli ja haki keppiä ja muutenkin hullutteli :)

Eilen olin molempien koirien kanssa iltasella lenkillä ja kaveri oli myös koiransa kanssa. Meni taas lenkki onneksi hyvin vaikka olikin molemmat koirat yhtäaikaa mukana.. Sattuipa siinä lenkillä pieni kommelluskin, kun oltiin tulossa jo kotiin päin niin tuli vanha pariskunta vastaan ja kun he olivat menneet ohi, niin naisen pyörä tippui ojaan ja mummu onneksi pysyi tiellä ja ei siiten sattunu mitään, mutta lähinnä hauskaa tässä oli se kun se noustuaan sanoi "hups, taisin liikaa katsella koiria" :) (eihän tilanteelle tokikaan saa nauraa, kun olisi voinut sattua pahemmin, mutta hauskaa oli tuo kommentti :))

Nyt tulin joku aika sitten töistä ja ny pitäisi lähteä koirien kanssa pikku kävelylle, lenkille ei voi vielä mennä, kun on niin kuuma, sitten illalla viileämmällä vasta. Mutta eiköpä tässä taas vähän luettavaa, kirjoitan taas kunhan ehdin =)

Remulta terveiset!!